Őrölt kenderlevél csipetnyi chiliporral és himalája sóval.
Moruga scorpion chiliporral készült. Nem arcletépős, csak pikánsan csípős.
Ajánljuk levesekbe, pörköltekhez és főzelékekhez.
Nem csak különlegessé varázsolja az étel ízét, de még egészséges is. A kendermix őrlemény ugyanazt a CBD-t tartalmazza, mint a kendemix. Íze vetekszik a zellerlevél ízével.
Vasárnapi húslevesbe - ha még divat valahol - ajánljuk, egy csipettel. De lehet megszórni vele a rántottát, pörköltet, zöldség köreteket, főzelékeket... Felhasználásának csak a kreativitás hiánya szab határt.
Egy viszont fontos! Ne süss vele "szárazon"! Ha pácléhez adod, akkor oké, de csak úgy, ne szórd a húsok tetejére, mert megég. Mindenképp kell neki valami vizes bázis, hogy érvényesülni tudjanak az aromák és a hatásai.
Facebook: https://www.facebook.com/detkikender
Telegram: https://t.me/kendertanya
Bolt: 3275 Detk, Petőfi S. u. 30.
Telefon: +36 20 297 4560
Google: Térkép és GPS